40 dagen vastentijd

40 dagen vastentijd

40 dagen zelfonderzoek
Jaren terug volgde ik de 40 dagen vastentijd. Blij verrast met het resultaat en de opmerkzaamheid, ben ik dat jaarlijks gaan herhalen. Zelfs meerdere korte of langere periodes in het jaar. Mocht je dat een hele klus vinden, nodig ik je uit om te beginnen met 40 dagen zelfonderzoek. Met als enkel doel: KIJKEN wat ik doe de hele dag. Alleen KIJKEN hoe ik de week vul met activiteiten en gedachten. Dat zou een inventarisatie kunnen zijn om ooit te beginnen met 40 dagen vasten en dan de focus op 1 of meerdere eigenschappen van je gedrag. Bel me als je dit samen met mij als ervaringsdeskundige wilt onderzoeken. John Buijsman 0611450271

Delen
Laat reactie achter

Facebook
YouTube

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.