Adem & IJs

De kracht van de ademen wordt vaak onderschat. Jij hebt met jouw adem een heel krachtig instrument in handen. Je hebt direct invloed op jouw gezondheid en welzijn. Je hebt direct invloed op jouw fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. In de workshop staat verbinden met jezelf, de groep en jouw adem centraal. Je gaat ervaren en voelen wat adem voor jou kan doen.

Tijdens de workshop ga je verbinden met jezelf door middel van je ademhaling. Daarbij maak je contact met jouw intentie voor die middag en maak je verbinding met de groep. Het is een proces dat je zelf doorloopt, maar daarbij maak je gebruik van de kracht van de groep. Je leert jezelf nog beter kennen, hebt een overwinning op jezelf en een herinnering die je bij zal blijven. Al met al een hele waardevolle dag.

Programma

Inloop (half uur voor aanvang)

Start

Inchecken / intentie
Stress / Adem / Mindset
Ademreis (ontspanning)
Warming-up
IJsbad
Ervaringen delen

Afsluiting

Wat levert het jou op;

 • Je hebt een mooie herinnering door te verbinden met anderen, jezelf en door de overwinning op jezelf. Iets om nooit te vergeten.
 • Je hebt gevoeld en ervaren wat jij kan met je adem en hoe jij invloed hebt op jouw lichaam. Dat neem je mee in je dagelijkse leven.
 • Je leert om te gaan met een stressvolle situatie die het ijsbad jou geeft. Je leert te ontspannen in een spannende situatie. Een waardevolle les voor het leven.

Dit zijn een aantal voordelen die de middag jou brengen. Wanneer je verschillende deelnemers vraagt neemt iedereen waardevolle lessen mee. Dit is voor iedereen weer anders, maar iedereen gaat voldaan en met een lach weg.

Begeleider: Niels Scholten

Bijdrage: € 70,- (contant meenemen)
inclusief koffie, thee en water. Broodjes en soep na het ijsbad.

Data

Oktober

Zaterdag 23 oktober (10:00 - 15:00)

November

Zaterdag 20 november (10:00 - 15:00)

December

Zaterdag 4 december (10:00 - 15:00)

Januari

Zaterdag 22 januari (10:00 - 15:00)

Aanmelden

Wil jij ook deze onvergetelijke ervaring? Meld je aan via onderstaand formulier.

  Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens. Op deze verwerking is de volgende privacy policy van toepassing.

  Wat anderen zeggen;

  Wow Wow ADEM & IJS top!
  Ard

  IJspret
  Catharina

  Wat een feest!
  Inge

  Een dikke 10 en aanrader wat mij betreft
  Annemieke

  Het is magisch…
  Sabine

  Lees meer reviews

   

  Workshop voor jouw vrienden

  Wil jij samen met een aantal vrienden de workshop Adem & IJs bijwonen, maar je kan niet op één van de data? Geen probleem, vul onderstaand formulier in met een aantal data wanneer jullie kunnen. Zo maken we het toch mogelijk, minimaal 4 deelnemers.

   Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens. Op deze verwerking is de volgende privacy policy van toepassing.

    

   Facebook
   YouTube

   Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
   Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.