Adem & IJs

De kracht van ademen wordt vaak onderschat. Jij hebt met jouw adem een heel krachtig instrument in handen. Je hebt direct invloed op jouw gezondheid en welzijn. In de deze workshop staat ademen centraal en krijg jij meer inzicht in wat adem voor je kan doen. Door actief met je adem aan de slag te gaan kan jij invloed uitoefenen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Door actief te werken aan je ademhaling kan het je vele voordelen brengen.

Tijdens de Workshop Adem & IJs word je meegenomen in de kracht van jouw adem. Hoe jij door middel van je adem invloed hebt op jouw mindset, focus, maar ook jouw rust en ontspanning. Je leert dat je met je adem meer controle krijgt over je eigen leven. Hoe COOL is het dan om dit direct zelf toe te passen door het nemen van een ijsbad. Ga jij de uitdaging aan met jezelf?

Programma

09:15 Inloop
09:30 uur Theorie + ademoefeningen
12:00 uur Pauze
13:00 uur Ademen / warming-up / ijsbad
16:30 uur Afsluiting

Begeleider: Niels Scholten

Bijdrage: € 70,- inclusief koffie, thee en water. Broodjes en soep na het ijsbad.

Data

10 april

22 mei

Workshop voor jouw vrienden

Wil jij samen met een aantal vrienden de workshop Adem & IJs bijwonen, maar je kan niet op één van de data? Geen probleem, vul onderstaand formulier in met een aantal data wanneer jullie kunnen. Zo maken we het toch mogelijk, minimaal 4 deelnemers.

  Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens. Op deze verwerking is de volgende privacy policy van toepassing.

   

  Facebook
  YouTube

  Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
  Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.