Adem & IJs

De workshop Adem & IJs is een dag om nooit te vergeten. Tijdens deze dag ga je met gelijkgestemden buiten je comfortzone door middel van een ijsbad. Je gaat ontspanning vinden in een spannende en uitdagende situatie. Door middel van jouw ademhaling en mindset maak je dit mogelijk. In dit persoonlijke proces kom je in contact met jouw innerlijke kracht en jouw volle potentieel. Je doorloopt verschillende lagen van bewustzijn, waarbij elk ijsbad weer uniek is. Je gaat uit je hoofd en komt in je lichaam. Een complete ervaring die je niet wilt missen. Een ijsbad gaat verder en voorbij het fysieke. Het heeft invloed op je fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Een complete ervaring.


Info

Begeleider: Niels Scholten
Locatie: Bovenkarspel

Bijdrage: €100,-
inclusief  thee, water, soep & foto’s.

Min, aantal deelnemers 8
Max, aantal deelnemers 11

Programma

Inchecken + voorstellen
Ademhalingsoefeningen
Warming-up / ijsbad

(+/-3 uur) 09:30 start


Aanmelden

Wil jij ook deze onvergetelijke ervaring? Meld je dan nu aan.

  Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens. Op deze verwerking is de volgende privacy policy van toepassing.

  Data

  Er zijn geen aankomende evenementen.

  Alle data


  IJsbad workshop Bovenkarspel

  We beginnen de dag met een check-in, waarbij er wordt gekeken naar je adempatroon en wat je intentie is voor die dag. Je maakt kennis met de groep, krijg direct inzicht in jouw doel en jouw ademhaling.

  Door middel van oefeningen en kleine stukjes theorie krijg je een beter beeld van wat een goede ademhaling is en hoe jouw ademhaling werkt. Nog belangrijker is het daadwerkelijk voelen wat voor jou werkt en hoe. Dit doen we door verschillende ademhalingsoefeningen te doen en te ervaren.

  Bij de lange versie hebben we de tijd en ruimte om voor de spanning en inspanning nog tot onszelf te komen en rust te ervaren door een ademreis. Ik begeleid je in je ademhaling, waarbij je steeds meer rust en ontspanning gaat ervaren. Je komt in de ontspanning en stilte. Vanuit die stilte gaan we ons klaar maken voor het ijsbad.

  Voor je daadwerkelijk het ijsbad ingaat doen we een fysieke warming-up. Deze is voor iedereen te doen en toegankelijk. Doel is een warm en doorbloed lichaam. In de aanloop naar het bad zorg ik ervoor dat je warm wordt, maar bewust aanwezig bent bij het gehele proces. Op deze manier ga je ervaren hoe jij reageert op stress, maar ook welke tools jij zelf hebt om hierin te schakelen. Dit geeft mooie inzichten voor dat moment, maar ook in andere momenten van stress. Een hele waardevolle les. Ik zorg ook voor een setting waarbij je de ruimte hebt voor jouw proces. Na het ijsbad warmen we op, praten we na en gaan we naar huis met een voldaan gevoel.


  Gezondheidseffecten van ijsbad

  • Gymnastiek voor de bloedvaten
  • Versneld afvoer afvalstoffen
  • Verlaging slecht cholesterol
  • Aanmaak gelukshormonen
  • Toename mentale kracht
  • Verzachtend bij pijn en zwellingen
  • Reiniging en vitalisatie organen
  • Training hart, vaten en longen
  • Activatie van het immuunsysteem
  • Aanmaak noodzakelijke stress hormonen
  • Impuls van het metabolisme
  • Activatie vitamine D
  • Betere pH- waarde
  • Verjongend effect

  Wow Wow ADEM & IJS top!
  Ard

  IJspret
  Catharina

  Wat een feest!
  Inge

  Het is magisch…
  Sabine


  Workshop voor jouw vrienden

  Wil jij samen met een aantal vrienden de workshop Adem & IJs bijwonen, maar je kan niet op één van de data? Geen probleem, neem dan contact met me ons op. Zo maken we het toch mogelijk.

   

  Facebook
  YouTube

  Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
  Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.