Adem

De adem workshop is een dag om niet snel te vergeten. Tijdens de dag ga je met gelijkgestemden verbinden met je ademhaling, jezelf en de groep. Je krijgt inzicht in jouw manier van ademen, wat je kan doen met je adem en kom je door middel van de ademreis tot een diepe ontspanning. In dit persoonlijke proces kom je in contact met jouw innerlijke kracht en jouw volle potentieel. Je doorloopt verschillende lagen van bewustzijn. Je gaat uit je hoofd en komt in je lichaam. Een complete ervaring die je niet wilt missen.

Onderstaand een aantal voordelen van een ijsbad. De meeste benoemde voordelen zijn fysiek. Een ijsbad gaat verder en voorbij het fysieke. Het heeft invloed op je fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Een complete ervaring.

Hoe ziet adem workshop eruit

We beginnen de dag met een check-in, waarbij er wordt gekeken naar je adempatroon en wat je intentie is voor die dag. Je maakt kennis met de groep, krijg direct inzicht in jouw doel en jouw ademhaling.

Door middel van oefeningen en kleine stukjes theorie krijg je een beter beeld van wat een goede ademhaling is en hoe jouw ademhaling werkt. Nog belangrijker is het daadwerkelijk voelen wat voor jou werkt en hoe. Dit doen we door verschillende ademhalingsoefeningen te doen en te ervaren.

Door middel van een ademreis keer je naar binnen toe en kom je tot jezelf. Ik begeleid je in je ademhaling, waarbij je steeds meer rust en ontspanning gaat ervaren. Je komt in de ontspanning en stilte. Een heerlijke stilte waarin alles kan en mag zijn en niks moet.

We eindigen de dag gezamenlijk door onze ervaringen te delen. Ik ga elke keer weer met een voldaan gevoel naar huis en ik verwacht jij ook.

Programma

Inloop 12:30

Start 13:00

Inchecken / intentie
Ademhalingsoefeningen
Ademreis (ontspanning)
Ervaringen delen

Afsluiting 17:00

Wat levert de adem workshop jou o.a. op;

 • Je leert meer over jezelf, je wordt nog bewuster van jouw lichaam en mind. Hoe meer jij weet over jezelf hoe meer jij wat passend is voor jou.
 • Je leert met stress, spanning en weerstand om te gaan. Dit geeft je meer zelfvertrouwen en veerkracht in je leven.
 • Je leert dat je jezelf kan reguleren door middel van jouw ademhaling.
 • Je komt uit je hoofd en helemaal in je lichaam.
 • Je vergroot je mentale weerbaarheid.
 • Een ervaring om niet snel te vergeten.

Dit zijn een aantal voordelen die het jou brengt. Wanneer je verschillende deelnemers vraagt neemt iedereen waardevolle lessen mee. Dit is voor iedereen weer anders, maar iedereen gaat voldaan en met een lach weg.

Begeleider: Niels Scholten

Bijdrage: € 70,- (contant meenemen)
inclusief koffie, thee en water.

Aanmelden

Wil jij ook deze onvergetelijke ervaring? Meld je dan nu aan.

  Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens. Op deze verwerking is de volgende privacy policy van toepassing.

  Data

  Er zijn geen aankomende evenementen.

   

  Wat anderen zeggen;

  Voelen i.p.v. denken

  Niels is een zeer gepassioneerde ademgoeroe welke mensen een veilige setting biedt.

  Gert

  WOW WOW TOP

  Ik werd me bewust van de energie in en om mijn lichaam. Dat maakte me heel erg krachtig!

  Ard

  Hele grote aanrader

  zelf ervaren van wat verschillende accenten in de ademhaling doen in mijn lichaam…fantastisch!

  Annelies

   

   

   

   

   

  Facebook
  YouTube

  Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
  Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.