Deelname Adem & IJs

Binnenkort mogen wij jou ontvangen bij de workshop Adem & IJs. Waar jij meer te weten krijgt over jouw ademhaling, het stress systeem en ademhalingsoefeningen. Dit alles komt samen tijdens het ijsbad aan het einde van de middag. Kortom een dag waarin je gaat leren en gaat ervaren en voelen.
Voor we aan de slag gaan tijdens de workshop willen we graag iets meer weten over jou. Dit is voor ons goed om vooraf te weten, zodat we hier waar mogelijk rekening mee kunnen houden.

De vragen zijn;

 • Zou jij mij kunnen vertellen wat de reden is waarom je deelneemt aan de workshop Adem & IJs? Wat is eventueel je doel of wat zou je willen bereiken (dit kan ook gewoon het ervaren zijn)?
 • Ben je al bekend met koude trainingen (koud douchen, workshop of buitenzwemmen)?
 • Hoe is je algemene conditie?
 • Zijn er bepaalde fysieke ongemakken waar ik rekening mee moet houden?
 • Zijn er nog andere zaken waar ik rekening mee moet houden of die je kwijt wilt?

  Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens. Op deze verwerking is de volgende privacy policy van toepassing.

   

  Het komt regelmatig voor dat mensen van alles ervaren wanneer ze besluiten een ijsbad te nemen. Dit kunnen bepaalde emoties zijn, bepaalde gedachten of bijvoorbeeld weerstand. Wij willen jou uitnodigen om dit eens voor jezelf na te gaan, wat jij ervaart vanaf het moment dat je het besluit hebt genomen tot het moment we de workshop beginnen.

  Loslaten

  Tijdens het ijsbad is de grootste uitdaging om los te laten en in overgave te gaan. Hoe meer je hieraan toe kan geven hoe makkelijker het ijsbad is. Daarom zal het thema loslaten terugkomen tijdens de dag. Aan jou de uitnodiging om voor jezelf te bepalen of jij iets wil loslaten die dag. Heb je iets dat je wilt loslaten schrijf het dan op en neem het mee die dag. Dat is een mooie intentie om dat los te laten die dag, om het vervolgens te verbranden op het vuur na het ijsbad.

  Facebook
  YouTube

  Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
  Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.