Ervaringsreis

ERVARINGSREIS

Ben ik bereid om er anders naar te kijken

1 op 1 gaan wij samen op reis. Met een heldere bril en een zuiver gehoor. Tijdens een sessie van 2 uur zal er aandacht besteed worden aan stilte/meditatie, gevolgd door een gesprek waarbij lopende knelpunten aan bod komen. Vanuit een filosofische insteek ontstaan er onderzoeksvragen die je meeneemt naar huis. Aldaar laat je de vragen naar binnen vallen zodat de antwoorden niet vanaf mij komen maar vanuit jezelf. Die hebben M.I. meer kracht en kans om te bestendigen. Uiteraard zal de expertise van De Cursus in Wonderen en filosofie in het algemeen een uitgangspunt zijn, voorts zal mijn ervaring als vormgever/beeldhouwer, mijn reizen over de wereld, Non-dualiteit, het 12-stappenprogamma en mijn werk in de gezondheidszorg tot uiting komen in het faciliteren.

Na dit gesprek is er ruimte om VRIJ TE BEWEGEN. De stem, tekenen, boetseren en een opstelling in de ruimte zijn hierbij handvaten tijdens ''dit bewegen''. Het kan ook vorm krijgen via fysiek werk, wandelen, fietsen, krachtsport, ademhalingsoefeningen en buitenwater ervaringen.

Dit VRIJ BEWEGEN wordt samen met jou op maat gemaakt.

Bovenstaande zin: ben ik bereid om er anders naar te kijken zal ik je regelmatig stellen en geeft een ferme verandering in je doen en laten.

Het kan je vrij maken van verslavingsproblematiek. Angsten en verlangens krijgen een heel andere betekenis. Relaties met vrienden en familie worden emotioneel volwassener. Werk wordt anders beleefd. Er komt meer rust voor in de plaats. Er ontstaat ruimte voor vredigheid en acceptatie.

 

Ervaringsreis.

Elke maandag is er in de ochtend, de middag en de avond een tijdslot van 2 uur beschikbaar. Via de mail geef jij aan welke tijd en dagdeel jou schikt.

De vergoeding voor een sessie van 2 uur bedraagt 75 euro

In overleg kijken we welke behoefte er ontstaat over frequentie en duur van de bijeenkomsten. Mijn uitgangspunt is regelmatig, bijv. wekelijks te ontmoeten. Ik werk dagelijks met studiemateriaal, waaronder de Cursus. Ik ben een voorstander van veel oefenen en herinneren aan de essentie waardoor afdwalen eerder wordt opgemerkt. Vanuit die gedachte ben ik ook wekelijks beschikbaar.  Mijn ervaring is dat regelmatig oefenen de juiste vruchten afwerpt. Uiteraard ben je vrij om zelf de frequentie te kiezen die bij je past.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten in mijn werkruimte binnen, en indien mogelijk, werken we ook in de grote kas die beschut in de tuin staat waar de houtkachel brandt om de tafel te.

Bemerk je bij jezelf dat er regelmatig vraag- en uitroeptekens in je hoofd ontstaan, die je laten twijfelen over datgene wat je nu op dagelijkse basis doet? Dan nodig ik je van harte uit om in een inspirerende en veilige omgeving te werken aan HEELHEID en los te komen van het denken en leven als een afgescheiden mens. Mijn leven heeft het radicaal veranderd en mijn missie is het om dat te delen met anderen die bereid zijn tot gedegen zelfonderzoek, studie en het beluisteren van ervaringen van anderen.

Tot gauw, john

ERVARINGSREIS

ERVARINGSREIS

Datum: 24 juni 2024
Tijd: 9:00 am - 8:00 pm
Locatie: Hoofdstraat 237 Bovenkarspel
ervaringsreis
textgram_1640632892[1]

ERVARINGSREIS

Datum: 1 juli 2024
Tijd: 9:00 am - 8:00 pm
Locatie: Hoofdstraat 237 Bovenkarspel
ervaringsreis
textgram_1640632892[1]
Facebook
YouTube

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.