adem workshop

Datum: 19 februari 2021

Tijd: 09.30 - 16,30 uur

Locatie: Hoofdstraat 237 Bovenkarspel

Bij deze meer informatie voor de workshop natuurlijk ademen. Adem is een belangrijk aspect in ons leven, het heeft invloed op heel ons welzijn. Daarom is het belangrijk om wat achtergrondinformatie te weten en regelmatig met aandacht te ademen. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met een stuk theorie, om vanuit daar dat te ervaren door ademhalingsoefeningen. In het tweede gedeelte van de workshop gaan we aan de slag met de methode beter ademen. Zo is er een mooie combinatie tussen theorie, kennis en ervaren.

Programma

09:15 uur Inloop

09:30 uur Theorie + ademoefeningen

12:00 uur Pauze

13:00 uur Methode Beter ademen®

16:30 uur Afsluiting

Methode Beter ademen®

De Methode Beter ademen® is één van de manieren om te werken aan een gezonde, natuurlijk ademhaling. De methode bestaat uit verschillende stappen, waarbij we in deze cursus de eerste 4 stappen gaan behandelen. Deze stappen bestaan uit;

– Houding. Je leert de juiste houding aan te nemen om de ademhalingsoefening goed te kunnen doen;

– Verdiepen. Je manier van ademen wordt naar beneden gebracht in je lijf, maar ook het aantal ademhalingen;

– Verbinden. Je gaat een mooie vloeiende beweging maken van je ademhaling;

– Versnellen. Je gaat de in- en uitademing in balans brengen.

Je gaat naar huis met de nodige bagage om te werken aan een gezonde en natuurlijke ademhaling die invloed heeft op vele aspecten. Het heeft invloed op je fysieke-, mentale-, emotionele- en energetische lichaam. Voor meer info verwijs ik je naar mijn pagina; https://niels-scholten.nl/natuurlijk-ademen/.

Belangrijk

De kosten voor de cursus bedragen €90,-. Deze kan je op de dag zelf contact meenemen. De dag is inclusief koffie, thee en water. De lunch is niet inbegrepen, hiervoor dien je zelf zorg te dragen. Hou met je lunch rekening met het ademen in het tweede gedeelte, raadzaam is het eten van een lichte lunch.

Ik kijk erna uit om samen ons te verdiepen in de adem.

Delen

Reacties staan uit

Facebook
YouTube

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.