ERVARINGSREIS

Datum: 10 juni 2024
Tijd: 9:00 am - 8:00 pm
Locatie: Hoofdstraat 237 Bovenkarspel
ervaringsreis

1 op 1 gaan wij samen op reis. Met een heldere bril en een zuiver gehoor. Tijdens een sessie van 2 uur zal er aandacht besteed worden aan stilte/meditatie, gevolgd door een gesprek waarbij lopende knelpunten aan bod komen. Vanuit een filosofische insteek ontstaan er onderzoeksvragen die je meeneemt naar huis. Aldaar laat je de vragen naar binnen vallen zodat de antwoorden niet vanaf mij komen maar vanuit jezelf. Die hebben M.I. meer kracht en kans om te bestendigen. Uiteraard zal de expertise van De Cursus in Wonderen en filosofie in het algemeen een uitgangspunt zijn, voorts zal mijn ervaring als vormgever/beeldhouwer, mijn reizen over de wereld, Non-dualiteit, het 12-stappenprogamma en mijn werk in de gezondheidszorg tot uiting komen in het faciliteren.

Na dit gesprek is er ruimte om VRIJ TE BEWEGEN. De stem, tekenen, boetseren en een opstelling in de ruimte zijn hierbij handvaten tijdens ”dit bewegen”. Het kan ook vorm krijgen via fysiek werk, wandelen, fietsen, krachtsport, ademhalingsoefeningen en buitenwater ervaringen.

Dit VRIJ BEWEGEN wordt samen met jou op maat gemaakt.
Elke maandag is er in de ochtend, de middag en de avond een tijdslot van 2 uur beschikbaar. Via de mail/telefoon geef jij aan welke tijd en dagdeel jou schikt.
info@john-buijsman.nl of via 06 1145 0271

De vergoeding voor een sessie van 2 uur bedraagt 75 euro

Delen

Reacties staan uit

Facebook
YouTube

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.