workshop loslaten (adem, ijs en…)

Tijdens de Workshop Adem & IJs word je meegenomen in de kracht van jouw adem. Hoe jij door middel van je adem invloed hebt op jouw mindset, focus, maar ook jouw rust en ontspanning. Dit alles ervaar en voel je door oefeningen en tot slot het ijsbad.

Een van de grootste uitdaging in het ijsbad is loslaten. Wanneer je loslaat en in overgave gaat ervaar je meer rust en ontspanning in het ijsbad. Loslaten is een thema dat terugkomt in het ijsbad, maar dit is een heel bekend thema voor veel dingen in het leven. In ons leven vinden we het soms lastig om iets los te laten, we houden graag aan iets vast.

Wat heb jij los te laten? Misschien heb je het antwoord al en wil je dit meenemen in de workshop. Misschien heb je geen antwoord en wil je dit onderzoeken. Tijdens de workshop gaan we door middel van verschillende oefeningen aan de slag met het thema. Waarbij we in de middag toewerken naar het ijsbad om daar los te laten, wat je wilt loslaten. Waarna we onder het genot van een warme kop soep napraten.

Programma

09:15 Inloop
09:30 uur Thema loslaten (d.m.v. oefeningen)
12:00 uur Pauze
13:00 uur Ademen / warming-up / ijsbad
16:30 uur Afsluiting

Begeleider: John & Niels Scholten

Bijdrage: € 70,- inclusief koffie, thee en water. Broodjes en soep na het ijsbad.

Data

19 maart

 

Facebook
YouTube

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.