Zou jij dit aandurven?

Zou jij dit aandurven?

Zou je dit aandurven, ook als je “weet” dat het voor jou de best passende weg is. Zou je het aandurven ook al kost het je jouw vrienden, je baan, je opgebouwde veiligheid, je comfortzone of wat dan ook. Durf je het aan om dat stemmetje van binnen te volgen? Ik doe dat, ook al vind ik het spannend, ook al begin ik soms te zweten, ook al heb ik geen idee waar ik moet beginnen. Wat ik wel weet, dat na 57 jaar op deze aardkloot rondgelopen te hebben, het negeren van “the right direction” mij geen innerlijke vrede gaat opleveren.

Delen

Comment on "Zou jij dit aandurven?"

  1. Wilma Verbeek

    Ik ben vorig jaar mijn innerlijke stem gevolgd en al mijn uiterlijke veiligheid zoals een vaste baan, relatie inclusief huis achter gelaten met alleen nog een fiets en een koffer en een klein beetje Vertrouwen. Dit ook tegen alle kritische geluiden in die een reflectie waren van mijn eigen angsten. Nu kan ik zeggen dat ik mijn Veiligheid heb gevonden waarbij het niet uitmaakt waar en met wie ik ben. Het Leven leeft zichzelf naarmate mijn kleine ik uit de weg gaat.

Laat reactie achter

Facebook
YouTube

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.